Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Mit keres a sperma a kilincsen
  2011-10-21 08:33:50, péntek
 
  Mit keres a sperma a kilincsen?

Ceglédi Zoltán


2011.10.20., 19:02 2011.10.20., 19:08 3164 9

A két nagy tévé a válságot, a reklámpiac átalakulását úgy próbálja meg megúszni, hogy a maradék pénzt és erőforrást a recskázókra költi, és kidobálja az értékes dolgokat.

Miért is kéne azzal foglalkozni, hogy a TV2 valóságshowja, az Összeesküvők egyik szereplője, bizonyos Marián a kamerák előtt önkielégítést végzett, majd ennek produktumát rákente a kilincsre?

Valószínűleg azért, mert nincs annál tömörebb kép a kereskedelmi televíziózás aktuális nívójáról, minthogy a röhögcsélő Majka felkonferál egy, a zuhanyzóban rángó zsíros segget. Az ehhez tartozó lény nagyban ügyködik az egyszemélyes örömszerzésen, majd huncutul a kilincsre keni a spermát, amibe bele is nyúl az oda belépő versenyzőtárs.

Szóval, időről-időre meg kell vizsgálni, mi történik abban a dobozban, amely ma még mindig a zöm elsődleges tájékozódási forrása, legfontosabb mintaszerzési helye.
hirdetés

Itt avatták sztárrá, majd ejtették a minden bizonnyal mentális problémái okán ,,érdekes" Alekoszt, itt lökik fel az ingerküszöböt egyre magasabbra. Már nem csupán ,,villantani kell", nem csupán dugni kell, nem csupán ordenáré módon kell viselkedni. Egyre otrombábbnak kell lenni - a televíziók már a castingnál tutira mennek. Az elmúlt tíz évben talán nem is volt olyan nagy költségvetésű, zászlóshajónak szánt valóságshow, ahol ne lett volna bekészítve ,,véletlenül előkerülő" pornófilm a szereplők jó részéről. Az első merítés után következők pedig ezt a példát látták, ezt másolták, ez volt nekik a természetes, ezt akarták meghaladni.
Alekosz Alekosz Forrás:

Szó se róla, még erre is mondhatnám, hogy kit érdekel, nem kell nézni. Ámde. Hosszú évek óta folytatok szélmalomharcot a tévénemnézők hazug tábora ellen, mert de, nézitek, tízből kilencen hazudtok. Nem igaz, hogy már be sem kapcsolod, nem igaz, hogy ,,elromlott, és nem csináltattam meg", nem igaz, hogy ,,mi már rég lemondtuk az előfizetést", nem igaz, hazudsz. Legalább Szaniszló Ferencet megnézed, legalább a betelefonálós műsort felhívod, legalább a tehetségkutatókra odakapcsolsz. Manírból tolod, odaírva a kommentben, hogy ,,mi az a tv2?", mert neked ennyi jutott, ettől tűnhetsz homo sapiensnek, hogy te annyira nem nézed a tévét, azt se tudod, mi az a tv2. Divatos hazugság ez, de hazugság - egyelőre még. És ha így van, akkor foglalkozni kell vele, mert nézitek. Oké, az Összeesküvőket pont kevesebben a vártnál, de még így is az aktuálisan tévézők negyede-ötöde.

És persze az ára, mert az van neki, nagy. A Mr. Spermakenő (a szakzsargon egyébként ,,pókemberezésnek" hívja Marián akcióját) és csapata közel egymilliárd forintba kerül a TV2-nek. Ennyivel dobták meg Hajdú Péter cégét, hogy gyártsa le ezt a csodálatos műsort, verje bele (ki) a magyar ordenáré keretbe a török licenszet. Kétmilliárdos hiány, leépítések, kapkodás, bukások sora után pont erre volt egymilliárd forint.

Az a híradós riporter, aki tavalyelőtt még a Parlamentből jelentkezett, ma a biciklijével eleső, gipszelt kezű falusi mama mellől tudósít. Az a reggeli műsorsáv, amelyik korábban még a közéleti kérdések megtárgyalására, információk közlésére szolgált, szintén fejest ugrott a spermás bödönbe, olyan lájtos egész, hogy arra Schobert Norbi is nullás kódot adna. És nincs gát, nincs korlát - maradva a spermás vonalon, az kifejezetten főműsoridőben történt, hogy Karda Bea hajára lóondót, arcára madárürüléket kentek. De az is a tévéből tudható, hogy Medveczky Ilona saját vizeletét issza vissza - mindketten valami bio-szépségápolási megokolásból tettek így (és itt most Schiffer András frakcióvezetőre nézek kétségbeesetten: ugye, van valami arany középút az üvegházhatásért felelős hajtógázas dezodor és a szarpakolás közt? Ugye? Mert ha nincs, akkor pusztuljanak a jegesmacik, olvadjon szét a jégsapka, de nem állok át a spermasamponra. Zsidró Bukkake Tamás, hogyne).

*

Mindeközben pedig az RTL Klub is ott vág, ahol pont a legkevesebb sperma volt eddig: oda a XXI. század című műsor, és nem lesz déli Híradó sem. Való Világ, az persze nagyon is, ott is letudtuk már a kötelező szexet. A Reggeliből is a csacsogós-sztárvendéges nyesedék marad, Csak csajok címmel.

Tudom én, hogy mindez hülyén néz ki egy vállaltan liberális szerző tollából. De nem is azt követelem itt nagy garral, hogy tiltsák be, vagy Szalai Annamária büntesse agyon a tévéket - egyrészt utóbbit megoldja saját indíttatásból is (vagy, ha a tévével van valami megállapodás a háttérben, akkor még sem), másrészt meg a megoldás nem ez. Belül, saját indíttatásra kellene eljutni odáig, hogy a spermafürdő nem lehet nézettségnövelő eszköz; ha pedig becsúszott a képernyőre az otrombaság (jut eszembe: hány kézen mehetett keresztül a felvétel, mielőtt adásba került a pókemberezés?), akkor mentsük a menthetőt, ne hagyjuk magunkon száradni a produktumot. Például másnap kiállhatott volna a főkolompos Hajdú Péter, hogy bocsánat, ez már szerintünk is durva volt, elnézést, és persze a maszturbátor a mai nappal repül a műsorból. Kész, kiradíroztuk, a távozásáról sem mutatunk drámai (nézettségnövelő) felvételt, Marián ment, a műsort valahogy végigtoljuk, aztán soha többet ilyet. Vagy álljon ki a fő-főnök, hogy Hajdú megy, az talán még jobb.

A Médiahatóság ugyanis eszköztelen a tahósággal szemben. A tévé előbb-utóbb beárazza azt, és meggyőződés helyett továbbra is könyveléstechnikai oldalról közelít, azaz súlyozza a lehetséges büntetést és a tahósággal elérhető nézőszám-növekedést. Mint a római jog egyik alappéldája a tehetős ókori krakélerről, aki egy zacskónyi pénzzel járta Róma utcáit, és a kiszemelt járókelőknek le-lekent egy hatalmas pofont - majd rögvest át is nyújtotta a könnyű testi sértés büntetési tételének megfelelő összeget. Így az egész nem ér semmit, az elkövető semmit nem tanul a szankcióból, sőt, normarontó szokást terjeszt.

Ehelyett ennek a két csatornának azt kéne felérnie ésszel, hogy a hozzájuk való viszonyulás még jó 10-15 évig (és/vagy a köztévé gyökeres átalakításáig) nem a nyugati országokban megszokott, pláne az ottani kábeladókkal kapcsolatos habitus mentén alakul. Mert például az HBO pont azt ad le, amit akar, mivel egy előfizetéses kábeladó; megítélése, a vele kapcsolatos elvárások és elérései egyértelműek. De Magyarországon a zöm a tévét, főleg a nagy csatornákat nem így kezeli, nem ezt várja, hanem a szocializmus alatt megszokott rutinok szerint halad. Azt, ami jó volt a rendszerváltás előtti közszolgálati tévében - mert volt ilyen, igen (és a mai, javarészt recycling hulladék és kormánypropaganda köztévé ezt nem tudja és nem is akarja kielégíteni). Közösségi élményt vár, sorvezetőt a hétköznapokhoz, azonosulási lehetőséget, mintákat, információkat, és olyan szórakozást, amibe őt is bevonják. A spermaparty egyikbe se fér bele, de Alekosz esetében is inkább az autisták fejlesztése, társadalmi integrációja lett volna a releváns téma, nem a joystick végén bohóccá tett szerencsétlen.

*

No, de álljunk csak meg. Lehet, hogy az egész, amit eddig leírtam öreguras búsongás az új idők dekadenciája fölött. Elfogadom, de akkor is volna egy kérésem. Ha már megyünk lefele kutyába, akkor csak annyit tegyenek meg az illetékesek, hogy mindent annak neveznek el, ami. A valóságsót Megkonstruált Recskázás-nak, mert ennek a valósághoz semmi köze. A híradókat (amelyekben harminc percet kell várni az első olyan hírre, amelyet minden szereplő komolyabb sérülés nélkül túlélt) meg kereszteljék át Megzenésített Napi Bulvárra. Szerda este például Zimány Linda arról nyilatkozott a RTL Híradóban, hogy szakított-e Dzsudzsák Balázzsal!
Hát, szóval így.

A két nagy tévé a válságot, a reklámpiac átalakulását úgy próbálja meg megúszni, hogy a maradék pénzt és erőforrást a recskázókra költi, és kidobálja az értékes dolgokat. Nem gondol arra, hogy mit rak bele majd húsz év múlva egy visszatekintő, összegző kollázsba, mi az ő hosszú távú referenciája? Sőt, nem érdekli az sem, mit rak bele a fejekbe. De akkor legalább érdekelje az, hogy nem lehet már lejjebb ásni. Elmentek a falig, már most kontraproduktív a tahóság, nem nő, hanem csökken a nézőszám akkor, ha ezt tovább srófolják. Elveszítik a reklámozók számára legértékesebb célközönséget, elveszítik a hosszabb távú építkezés lehetőségét is. Anyagilag, gazdasági megfontolások alapján sem éri meg.

Meg kéne érteni, hogy most csupán egymásnak adogatják a spermás kilincset.


http://hirszerzo.hu/velemeny/2011/10/20/Mit_keres_a_sperma_a_kilincsen_HZLSNQ#rss
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kontraproduktív, nézettségnövelő, kétségbeesetten, megtárgyalására, pókemberezésnek, üvegházhatásért, frakcióvezetőre, szélmalomharcot, szépségápolási, zászlóshajónak, hétköznapokhoz, magyarországon, összeesküvőket, rendszerváltás, spermasamponra, megzenésített, örömszerzésen, betelefonálós, közszolgálati, információkat, költségvetésű, kétmilliárdos, önkielégítést, főműsoridőben, megkonstruált, madárürüléket, valóságshowja, szerencsétlen, átalakításáig, célközönséget, megfontolások, visszatekintő, ingerküszöböt, legértékesebb, mintaszerzési, sztárvendéges, reklámpiac átalakulását, maradék pénzt, recskázókra költi, értékes dolgokat, kamerák előtt, kereskedelmi televíziózás, röhögcsélő Majka, zuhanyzóban rángó, ehhez tartozó, egyszemélyes örömszerzésen, kilincsre keni, minden bizonnyal, ingerküszöböt egyre, castingnál tutira, első merítés, példát látták, Ceglédi Zoltán, Alekosz Alekosz Forrás, Legalább Szaniszló Ferencet, Hajdú Péter, Schobert Norbi, Karda Bea, Medveczky Ilona, Schiffer András, Zsidró Bukkake Tamás, Való Világ, Szalai Annamária, Megkonstruált Recskázás-nak, Megzenésített Napi Bulvárra, Zimány Linda, Dzsudzsák Balázzsal,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  A lelki élet nem arról szól, ....  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Az Európai Unió is foglalkozik...  Idézetek a barátságról  A könnyek összegyűjtése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes esti időtöltést  Facebookon kaptam  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Tavasz  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Becsüld meg azt amid van,...  Facebookon kaptam  Mindenünk, amink van, amit sze...  Facebookon kaptam  Alakot vált...  Ahogy emelkedik a rezgés...  Facebookon kaptam  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam  Ha így haladunk...  Emlék  Irgalom és ítélet  Paul David Tripp Április 25  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Szép estét kedves látogatóimna...  Búzaszentelés  Facebookon kaptam  Sokkal bölcsebb a természet,  Az elfogadásnak...  Az udvariasság alapja: önismer...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  802 esztendeje, 1222. április ...  Az udvariasság alapja: önismer...  Ünnepelj csak  Környezetvédelem  Ez a jó az alvásban.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 26  Zilahy Lajos gondolata  Ez a jó az alvásban.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cica  Nehezen engedem  Szép estét kedves látogatóimna...  S a dalok tanulsága  A lelki élet nem arról szól, ....  Facebookon kaptam  Szent György nap  A világnak égető szüksége van ...  Környezetvédelem  Bizonyos kulturális szint nélk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A föld szépségéért  Facebookon kaptam  Muratáj  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  William Shakespeare idézet  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  próbáljuk ki az őszinteséget  Fodor Ákos költő,  Facebookon kaptam  Fodor Ákos költő,  Facebookon kaptam  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Paul David Tripp Április 25  Facebookon kaptam  Föld napja április 22 
Bejegyzés Címkék
reklámpiac átalakulását, maradék pénzt, recskázókra költi, értékes dolgokat, kamerák előtt, kereskedelmi televíziózás, röhögcsélő Majka, zuhanyzóban rángó, ehhez tartozó, egyszemélyes örömszerzésen, kilincsre keni, minden bizonnyal, ingerküszöböt egyre, castingnál tutira, első merítés, példát látták, tévénemnézők hazug, betelefonálós műsort, tehetségkutatókra odakapcsolsz, aktuálisan tévézők, szakzsargon egyébként, csodálatos műsort, magyar ordenáré, török licenszet, biciklijével eleső, közéleti kérdések, spermás bödönbe, spermás vonalon, kifejezetten főműsoridőben, tévéből tudható, üvegházhatásért felelős, szarpakolás közt, legkevesebb sperma, persze nagyon, kötelező szexet, vállaltan liberális, tévéket &#8211, főkolompos Hajdú, műsort valahogy, tahósággal szemben, tévé előbb-utóbb, lehetséges büntetést, tahósággal elérhető, tehetős ókori, zacskónyi pénzzel, kiszemelt járókelőknek, hatalmas pofont, könnyű testi, elkövető semmit, hozzájuk való, köztévé gyökeres, nyugati országokban, ottani kábeladókkal, előfizetéses kábeladó, vele kapcsolatos, nagy csatornákat, szocializmus alatt, rendszerváltás előtti, spermaparty egyikbe, autisták fejlesztése, releváns téma, joystick végén, valóságsót Megkonstruált, valósághoz semmi, első olyan, nézőszám akkor, reklámozók számára, hosszabb távú, spermás kilincset, kontraproduktív, nézettségnövelő, kétségbeesetten, megtárgyalására, pókemberezésnek, üvegházhatásért, frakcióvezetőre, szélmalomharcot, szépségápolási, zászlóshajónak, hétköznapokhoz, magyarországon, összeesküvőket, rendszerváltás, spermasamponra, megzenésített, örömszerzésen, betelefonálós, közszolgálati, információkat, költségvetésű, kétmilliárdos, önkielégítést, főműsoridőben, megkonstruált, madárürüléket, valóságshowja, szerencsétlen, átalakításáig, célközönséget, megfontolások, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 6073
  • e Hét: 20303
  • e Hónap: 31414
  • e Év: 184910
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.